Kerékpártúra Palicsra

palicsA ZakaHom-e Egyesület és a Zákányszéki Ifjúsági Önkormányzat szervezésében kerékpártúrát szerveznek Palicsra 2016. május 29-én, vasárnap.
A menetrend: Indulás 9.00 órakor Zákányszékről a Polgármesteri Hivatal elől. Mórahalmon a főtéren kis pihenő, onnan továbbindulás 9.50 perckor. (Itt lehet csatlakozni a mórahalmiaknak.)
A kissori úton az ásotthalmi határátkelőhelynél lépik át a magyar-szerb határt. Palicsra kb. 11.30 óra körül érkeznek meg, itt 14 óráig szabad program, majd indulás vissza ugyanazon az útvonalon Zákányszékre. Az út során kísérőautó fog a sor végén biztosítani. A túra díjmentes, bárki részt vehet rajta saját felelősségére. A közlekedési szabályok betartása kötelező! Érdeklődni a részletekről Paraginé Tóth Edinánál a könyvtárban, (62/290-403), illetve Daka Lucia ifjúsági polgármesternél lehet.
Aki még nem tagja a facebookon műkődő Nagy ZakaHom-e kerékpárcsoportnak, azt kérik a szervezők, hogy lépjen  be a csoportba. Itt lehet követni a túrával kapcsolatos infókat, az esetleges időjárás miatti változásokat! A túra tempója mindig a leglassabbhoz igazodik, lehet bátran jönni és eltölteni egy kellemes napot! A Zákányszék – Palics távolság kb. 35 km.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.