XVI. Zákányszéki Böllérnap – Jónak lenni jó

Töretlen érdeklődéssel és támogatottsággal valósítottuk meg közösen a Böllérnapot.

Nagyon szép sertéseket neveltek a gazdák, akiknek köszönetemet szeretném kifejezni. Talpraesett, hozzáértő böllércsapatok, kiváló íz világgal rendelkező töpörtyűt, hurkát, kolbászt készítettek. A Nőegylet töltött káposztát készített, a két konyhán pedig főttek és sültek az étkek azért, hogy az esti vacsorán és bálon mindenki jól érezze magát. Hagyományt teremtettünk és hagyományt őrzünk, melyből mindenki rendesen kivette a részét, tett hozzá, a saját tudását, munkáját, mindenből a maximumot.

23668947_1493784450674931_3218509029045908136_oA Böllérnap nemcsak arról a két napról szólt, melyen a munkát és az ünneplést éltük, hiszen több mint 150 háztartásba jutott kóstoló és a bál bevételéből tudjuk finanszírozni a Falukarácsony teljes költségét.

Köszönöm a Támogatóknak, a segítőknek, mindenkinek a munkáját, az eredmény mindannyiunké, legyünk rá büszkék, kevés olyan közösség létezik ma, amely ilyen egységesen, a legjobb szándékkal áll egy ilyen rendezvény mellé, még akkor is, ha tudja, a díjazás csupán egy kézfogás és a hozzá tartozó jó szó.

Köszönöm a sok segítséget, Békés Karácsonyt kívánok mindenkinek, aki fontosnak tartotta, hogy kivegye részét a munkából, ünneplésből, mulatságból.

Matuszka Antal
polgármester

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.