Egy 26 éves ruzsai lakos hajtott a zákányszéki buszmegállóba

A Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrs zákányszéki és ruzsai körzeti megbízottjai megtalálták egy Ruzsa külterületén lévő tanyán 2015. április 30-án azt a személyautót, amellyel belehajtottak a Zákányszék külterületén lévő úgynevezett „Tálas” buszmegállóba.
A tanyában élő 26 éves fiatalember először tagadott, majd bevallotta a rendőröknek, hogy éjszakás műszakból tartott hazafelé. Egy őz ugrott elé, elrántotta a kormányt, ezért csapódott a buszmegállóba. Állítása szerint megijedt, nem tudta, mi a teendő, így elment a helyszínről. A férfi ellen szabálysértési eljárást kezdeményezett a rendőrség –közölte a rendőrség.

Forrás: delmagyar.hu

Köszönjük a rengeteg megosztás facebook oldalunkon, 8 ezren látták felhívásunkat az esettel kapcsolatban, amelyet a Délmagyarország is átvett.
Ezen túl is kiemelt nyilvánosságot biztosítunk a Zákányszéken területén elkövetett rongálásokkal, csalásokkal, bűncselekményekkel kapcsolatban.
Amennyiben információjuk van számunkra keressenek minket a hirek@zakanyszek.hu e-mail címen, vagy telefonon a 06 30 606 23 58-as telefonszámon.

Korábban itt írtunk az esetről.

DSC_1791

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.