Teltházas Karinthy előadás Zákányszéken

DSC_5486A Mórahalmi Színtársulat 2017. március 4-én második alkalommal vendégszerepelt a Zákányszéki Művelődési Ház színpadán, tehát a tagok immár visszatérő fellépők nálunk. Múlt év márciusában tettek eleget először meghívásunknak, amikor Heltai Jenő Masamód című vígjátékával arattak osztatlan sikert a teltházas közönség előtt. Idén új műfajjal debütált a társulat, egy egész estét betöltő, több jelenetből álló kabaré esttel készültek. Ennek apropóját Karinthy Frigyes születésének 130. évfordulója adta. Az est címadó jelenete a második felvonásban látható Bűvös szék című komédia volt. A poénok mellett a jó hangulatról élő zene is gondoskodott. A négy főből álló zenekar ebben a formációban kizárólag a darab kedvéért verbuválódott össze.

A színtársulat közösségi oldalán invitáló hitvallásként ez olvasható: „Amatőr színészek vagyunk. Munka mellett boldogan készülünk arra, hogy mosolyt csaljunk az arcotokra. Ének, tánc, élőzene, vicces próza: Mi kell még? DE Ti! Profik vagytok a nézőtéren és ezért, nagyon várunk Benneteket!”
Köszönjük a Mórahalmi Színtársulatnak ezt a vidám estét. Reméljük, jövőre ismét Zákányszéken üdvözölhetjük a társulatot!

ZakaHom-e Egyesület

További részletek és az előadáson készült fotók a ZakaHom-e Egyesület weboldalán ide kattintva olvasható.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.