Tisztelt Választópolgárok!

valasztas_bnagy_unneples015– Először is és másodszor is köszönet a választóknak, akik bíztak abban, hogy amit én képviselek az egy jó dolog, az a biztonságról és a folytonosságról szól, valamint az emberségről és a becsületességről. Nekem nem kellett a kampányidőszakban nagyokat ígérnem, annak mutattam magam, aki valójában vagyok és az emberek ezt díjazták.

A mandátumom megszerzéséhez nagy szükség volt a Homokhátsági szavazatokra is. Köszönet és tisztelet az itt élőknek, akik általában nehéz körülmények között élve, keményen dolgozva építették fel azt, amijük van. Másként állnak az anyagi javakhoz, a tisztességhez, az erkölcshöz és a valláshoz, mint a nagyvárosi emberek. Ha csak Szeged lett volna az én választókerületem és megvalósult volna a teljes baloldali és jobbikos összefogás, akkor én most nem lennék országgyűlési képviselő.

A választókerületem harmadában azonban ott van a Homokhátság, ezért az az összefogás, ami Szegeden történt az esetemben kevésnek bizonyult.

Ígérhetem a folytonosságot, és amit én ígérek szeretem betartani, ezért van az, hogy soha nem ígérek feleslegesen. A közeljövőben és az eljövendő ciklusban is én azt tudom prezentálni a választóimnak, amit eddig, egy kiegyensúlyozott, arányos, egymással megbékélt, nem össze vesző települések folyamatos fejlődését.

Vasárnap este az urnazárás után kiderült, hogy minden idők egyik legnagyobb részvétele volt a választáson, és erre örömmámorba borult az egész ellenzéki tábor. Ország, világnak azt mondták, hogy ez a demokrácia ünnepe, ahol az igazság pillanata fog eljönni, vége lesz a Fidesznek. Eltelt három és fél óra és kiderült, hogy ez az ő általuk is nagyra becsült demokratikus választás a vereség után csalásnak minősül. Ez őket minősíti, mert az ő világnézetük szerint, az nem demokrácia ahol nem ők nyernek. Muris és nevetséges az ellenzék viselkedése.

Biztosan tudom, hogy az ország jól döntött. A kormányrúd ismét jó kezekben lesz, erős, jó alapokról folytathatjuk a munkát, a hazánk építését.
Ígérem, hogy országgyűlési képviselőként mindent megteszek ezért, Szeged város és a Homokhátság fejlődéséért fogok dolgozni.
Megnyertük ezt a választást is, az ünneplés után jöhet a további közös munka.
Hajrá Magyarország! Hajrá Homokhátság!

B. Nagy László
országgyűlési képviselő

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.