Ideiglenesen felfüggesztésre kerülnek a Kormányablak busz szolgáltatásai

Korábban tájékoztattuk a lakosságot, hogy a megszüntetett települési ügysegédi ügyfélszolgálat helyett rendszeressé válnak a kormányablak busz (KAB Busz) szolgáltatásai Zákányszéken, és 2020. március 1-től minden hónap harmadik keddjén 13:00 és 16:00 óra között a Polgármesteri Hivatal előtt várja ügyfeleit. A Mórahalmi Járási Hivatal vezetőjének tájékoztatása alapján a koronavírus miatti veszélyhelyzet elrendelésére tekintettel a kormányablak busz működése 2020. március 12-től a veszélyhelyzet visszavonásáig felfüggesztésre kerül.

A Járási Hivatal vezetőjének erről szóló értesítése az alábbiakban olvasható:

Tisztelt Polgármester Asszony!
Tisztelt Polgármester Úr!
Tisztelt Jegyző Úr!
Tisztelt Jegyző Asszony!

A Kormány a 40/2020. (III.11.) Korm. rendeletében az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki.

Az elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről szóló 41/2020. (III.11.) Korm. rendelet 4. §. a) pontja értelmében: a magyar állampolgárok Magyarország területén hatályos, lejáró hivatalos okmányai a veszélyhelyzet megszűnését követő 15 napig érvényesek.

Tájékoztatom, hogy a kormányzati és vezetői intézkedések keretében a fentiekre tekintettel a kormányablak busz működését a mai naptól (2020.03.12.) Kormánymegbízott Asszony a veszélyhelyzet visszavonásáig felfüggesztette.

Tisztelettel:

Dr. Szántó Mária
hivatalvezető
Csongrád Megyei Kormányhivatal
Mórahalmi Járási Hivatala
6782 Mórahalom, Szentháromság tér 1.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.