Tisztelt Szépkorú étkezőink!

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiadott útmutató előírja, hogy a szociális étkeztetés tekintetében a napi egyszeri meleg étel biztosítását minden esetben kiszállítással kell megvalósítani a járványügyi helyzet fennállásáig.

Fentiek értelmében, 2020.03.25-től (szerdától) kezdődően, a Homokháti Szociális Központ gondoskodik az ebéd kiszállításáról minden szolgáltatást igénybe vevő részére.

A kiszállítás díja 75,- Ft/alkalom/háztartás, melyet a különleges helyzetre tekintettel az Önkormányzat átvállal a veszélyhelyzet megszűnéséig. A kiszállítási díj, ugyanazon időszakra, az egyenlő elbánás érdekében, nem kerül felszámításra a kiszállítási szolgáltatást eddig igénybe vevők számára sem.

2020.04.01-jétől, szerdától kezdődően, legkésőbb 11 óráig kérjük, úgy helyezzék ki a csere ételhordókat, hogy azt a kiszállítók könnyen elérhessék (kerítésen kívül, vagy nyitott kapun belül kutya megkötésével). Munkatársaink a tele ételhordókat az üres ételhordóval megegyezően helyezik ki, ezért célszerű egy kampót, kosarat, ládát, vagy valamilyen hasonló alkalmatosságot rendszeresíteni erre az időszakra.

Tekintettel arra, hogy ezen intézkedések nyomán közel 10 új helyszínre szállítunk, valószínűleg nem tudjuk a megszokott időben eljuttatni mindenhova az ebédet, de a megállapodásban foglaltak szerint legkésőbb 14:00 óráig mindenki megkapja azt.

Hangsúlyozottan kérjük a csere ételhordók megfelelő időben, és helyen történő kihelyezését, ez nagyon fontos ahhoz, hogy mindenkihez időben eljuthasson az étel!

Amennyiben szeretné lemondani az ebédet, akkor azt Sutka Zsófia tagintézmény-vezetőnél teheti meg a 06-62/624-582-es telefonszámon a megelőző nap 11:00 óráig.

Az esetleges kellemetlenségek miatt szíves megértésüket kérjük, a veszélyhelyzet sajnos közös alkalmazkodást kíván a közjó érdekében.

Zákányszék, 2020. március 31.

Matuszka Antal                                                     Csótiné Ördög Edit
polgármester                                                               intézményvezető
Zákányszék Község Önkormányzat                  Homokháti Szociális Központ

 

 

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.