Tájékoztató ingatlantulajdonosok részére a villamos hálózatok körüli gallyazásról

Tisztelt Ingatlantulajdonos!
Tájékoztatjuk, hogy lakókörnyezetében partnerünk 2020. 11.10. napjától
megkezdi a közcélú villamos hálózatot veszélyeztető fák tervszerű, éves
gallyazását. A faágak eltávolítása kizárólag a hálózat mentén fog megtörténni,
elsődleges célja a zavartalan villamosenergia-szolgáltatás biztosítása. A levágott faágak
elszállításáról gallyazó partnerünk az Önkormányzattal egyeztetett módon gondoskodni
fog. Kérjük, együttműködésével támogassa partnerünk munkáját!

TUDNIVALÓK A GALLYAZÁSRÓL!

Társaságunk egész évben gondoskodik a légvezetékeket veszélyesen megközelítő fák gallyazásáról. Ön is sokat tehet a zavartalan villamosenergiaszolgáltatás, valamint saját és vagyontárgyai biztonsága érdekében, az ingatlanán lévő és az elektromos vezetékekhez közeli növények és faágak gallyazásával.
Javasoljuk, hogy a gallyazást bízza gyakorlattal rendelkező szakemberre. A megfelelő szakember ismeretének hiányában ügyfélszolgálatunktól megkaphatja gallyazó partnereink elérhetőségeit. A gallyazás költségét a szolgáltatás megrendelője
viseli. Felhívjuk figyelmét, hogy a gallyazási beavatkozás
idejére, az élet védelme és a vagyonbiztonság megőrzése érdekében az elektromos hálózatot feszültség mentesíteni szükséges. Gallyazási szándékáról
szóló bejelentését Társaságunk 06 62 565 600 számon elérhető telefonos ügyfélszolgálatán, az e-vonal 7. menüpontjában fogadjuk. A feszültségmentesítés térítésmentes.
AZ NKM Áramhálózati Kft. azon dolgozik, hogy a villamosenergia-szolgáltatás még a legviharosabb napokon is folyamatos és zavartalan legyen. Ehhez elkerülhetetlen a villamos hálózat biztonsági övezetét elérő fák és a hálózatba benyúló ágak galylyazása, valamint a növényzet biztonsági ritkítása.

NKM Áramhálózati Kft

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.