TÁJÉKOZTATÁS KÉMÉNYSEPRÉS VÁLTOZÁSÁRÓL

Tájékoztatjuk Tisztelt Lakosságot, hogy 2024. január 01-től a lakossági kéményseprő-ipari szolgáltatást a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság kéményseprő-ipari ellátási csoportja végzi a lakosság  megrendelésére.

Elérhetőségük:

Telefon: 1818/9,1 

Mobil:+36/30261-5466

Vállalkozások (olyan magántulajdonú ingatlanok is ide értendőek, melyekbe be van jelentve vállalkozás telephelye vagy székhelye) Társaságunktól is megrendelhetik az égéstermék-elvezetők kötelező ellenőrzését, tisztítását, térítési díj ellenében.

A Szegedi Kéményseprőipari Kft. kéményseprő-mester szakemberei továbbra is jelen lesznek Zákányszék Község területén és felajánlják a szolgáltatást a közületi besorolás alá eső ingatlanok részére.

2024. évtől több szolgáltató cég is megkíséreli majd a munkavégzést, erről előzetes tájékoztatást nem fognak kapni a vállalkozások.

Társaságunk igyekszik a továbbiakban is a 25 éve megszokott teljes körű, precíz és költséghatékony szolgáltatást nyújtani azon vállalkozóknak, akik a jövőben is a Szegedi Kéményseprőipari Kft. dolgozóit látják szívesen.

Elérhetőségünk: 06-62/485-077

            Tisztelettel:                                                              

                                                                       Szenkovszky Szilvia
                                           Szegedi Kéményseprőipari Kft. ügyvezetője

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.