Fitneszpark létrehozása Zákányszéken

 

Kedvezményezett neve: Zákányszék Község Önkormányzata

Pályázati felhívás neve, kódszáma: Vidéki szemléletformálást, egészségnevelést és rekreációt szolgáló fejlesztések a Mórahalmi járás területén, VP 6-19.2.1-43-5-17

 A projekt címe, azonosító száma: Fitneszpark létrehozása Zákányszéken, 1920131991

 A szerződött támogatás összege: 6.469.477 Ft

 A támogatás mértéke (%-ban): 100% (97,27%)

A projekt tartalmának rövid bemutatása: Zákányszéken a 269/17 helyrajzi számon található területen tervezünk egy kültéri fitneszparkot létrehozni, mely lehetőséget biztosítana a település lakóinak, hogy mozgásigényüket kielégítsék. A területen szeretnénk telepíteni 3 napelemes kandelábert is, hogy napnyugta után is használhatóak legyenek az eszközök.

A projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2019. 09. 30.

Az adott projekt hogyan járul hozzá a pályázati felhívásban meghirdetett célok megvalósításához:
A tervezett beruházás részét képezi 12 darab fitnesz eszköz telepítése a kijelölt területen. Az eszköz listát szakemberrel konzultálva állítottuk össze, hogy minél többen tudják használni, minél sokrétűbb mozgást, erősítést biztosítsanak. Ahol szükséges, ott eséstompító felületet helyezünk el, homok formájában, hogy természetes anyagokat használjunk. Olyan, pályázatot szeretnénk megvalósítani, amely hozzájárul a lakosság közérzetének javulásához, a települések közösségeinek megerősítéséhez. A fejlesztés szintén hozzájárul a lakosság egészségtudatos szemléletmódjának kialakításához.

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.