Egészséghét: Előadások a Művelődési Házban

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt az egészségheti előadásokra a Művelődési Házba!

2015. február 9. hétfő – 18 óra

Jót tenni jó!

Előadó Dr. Janes Zoltán plébános

Az előadás címe utal arra jézusi tanításra, melyben parancsot kapunk felebarátaink tiszteletére és segítésére. Napjainkban ez az erény sokszor megkopni látszik, ezért időnként érdemes ezt az üzenetet újragondolni.

2015. február 10. kedd – 18 óra

Tibeti úti élmények

Előadó: Dr. Mester Lajos háziorvos

Mester doktor az elmúlt évben járt Tibetben. Utazása során készült sok-sok fénykép az alapja annak az élménybeszámolónak, melynek segítségével megismerhetjük e távoli ország gyönyörű természeti kincseit és szokásait.

2015. február 11. szerda – 18 óra

Előzze meg a cukorbetegséget, lisztérzékenységet és a csontritkulást táplálkozással!

Előadó: Kalmár Virág természetgyógyász

Az egészség megőrzésének alapja a helyes táplálkozásban rejlik, melynek jelentőségét mutatja, hogy növekszik az egészséges táplálékok iránti igény. Kalmár Virág természetgyógyász segítségével megismerhetnek olyan élelmiszereket, melyek fogyasztása hozzájárul a betegségek megelőzéséhez és a jó közérzet fenntartásához. Az előadás végén kóstoló és meglepetés várja a résztvevőket.

2015. február 12. csütörtök – 18 óra

Szolidaritás és egészség

Előadó: Dr. Barabás Katalin

Barabás Katalin neve már ismerősen cseng a zákányszékiek fülében, hiszen több alkalommal járt településünkön. A doktornő előadásában szeretné bemutatni, hogy az együttérzés és a segítés ősidők óta az ember sajátja, és ezt a túlélést is segítő lelki folyamatot a biológiai folyamatok is meghálálják.

Az előadás után bemutatkozik a Mórahalmi Rotary Club.

Szeretettel várjuk programjainkra!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.