XXVIII. Zákányszéki Falunap – Főzőverseny felhívás

Zákányszék Község Önkormányzata a falunap alkalmából főzőversenyt hirdet, melyre szeretettel várja főzőcsapatok jelentkezését.

 A versenyen való részvétel szabályai:

  1. A szervezők minden főzőcsapat részére 20000.-Ft értékben biztosítják az alapanyagot, melyet Zákányszéken a Fődi ABC-ben lehet levásárolni. Igényelhető – marhahús, sertéslapocka, csirkecomb.
  2. Nevezni bográcsos és tárcsán sült ételek készítésével lehet. A nevező a jelentkezési lap kitöltése után megkapja az utalványt, mely 2022. aug. 19-ig váltható be a Fődi ABC-ben.
  3. Nevező csapat zsűrizésre az elkészült ételből egy adagot lead 17.30 óráig szervező által megadott helyszínre. Eredményhirdetés 18.30 órakor.
  4. A főzés helyszíne: Zákányszék Lengyel téren az erre a célra kijelölt sátrakban. A főzőhelyeket elfoglalni 13 órától lehet. Szervezők biztosítanak ezen kívül egy db asztalt. Minden egyéb főzéshez, sütéshez szükséges kelléket a csapatok saját maguk biztosítják.
  5. Nevező csapat vállalja, a főzéshez, sütéshez szükséges eszközeik megfelelnek a biztonsági előírásoknak, azokat szabályszerűen használják.

Nevezési határidő: 2022. augusztus 15
Bővebb információ:
  a Zákányszéki Teleházban, vagy a 62/590-080-as telefonszámon és a Zákányszéki Művelődési Ház facebook oldalán üzenetben.

A falunapi program itt tekinthető meg.

Zákányszék Község Önkormányzata

Szervezők

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.