Kupakgyűjtő szív Zákányszéken is

2021. május 15-én, szombaton reggel 7 órakor kerül kihelyezésre Zákányszéken a Termelői Piacra a kupakgyűjtő szív, amelynek a bevételét jótékonysági célra fogják felajánlani a szervezők.

Az ötletgazda Zombori István önkormányzati képviselő elmondta, hogy a kihelyezett szív formájú gyűjtőedényt  Matuszka Antal polgármester úr, a képviselő-testület tagjai, valamint külső támogatók felajánlásaiból készítették el.

Fontos szempont, hogy nem csupán a kupakok összegyűjtéséből származó bevétel miatt kell erre a projektre kiemelt figyelmet fordítani, hanem a környezettudatos magatartás kialakításában is fontos szerepe van minden olyan lehetőségnek, amelyekkel elő tudjuk segíteni környezetünk tisztaságát.

Mit is rakhatunk bele?  Mindenféle műanyag kupakot, mint például: étolaj, kakaó, tejes doboz, tejszínhab, motorolaj, gyógyszer, üdítő, vizes palack, sampon, balzsam, tusfürdő, fogkrém kupakjai… egyszóval minden kupakot, amely műanyagból készült.

Várunk mindenkit szombat reggel a piacra! Kezdjük el megtölteni a kupakgyűjtő szívet! Aki nem tud kijönni a kihelyezésre, bármikor elhelyezheti benne összegyűjtött kupakjait.

Segítsünk a rászorulóknak és környezetünknek!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.