Local Agenda 21 Program felülvizsgálata

Felülvizsgálatra kerül a helyi Local Agenda 21 Program, melyhez a lakosság segítségét kérjük. A Polgármester Úr tájékoztató írásában megtalálható két webes link, melyre kattintva egy kérdőívet szeretnénk a lakosokkal kitölteni

Tisztelt Lakosság!

Zákányszék Község Önkormányzata Képviselő-testülete a 2016. október 27. napján megtartott képviselőtestületi ülésén határozott a Local Agenda 21 Fenntartható Fejlődés Helyi Programja felülvizsgálatáról.

A program elkészítése, felülvizsgálata előírás az Önkormányzatoknak és minden általuk benyújtott pályázat kötelező melléklete is. Emellett nélkülözhetetlen ahhoz, hogy megismerjük és felhívjuk a figyelmet települési környezetünk védelmére, a helyi értékek fontosságára, a szükséges társadalmi és környezeti változtatások meglépésére.

Kérem Önöket amennyiben idejük engedi, akkor töltsék ki az alábbi linken elérhető kérdőívet, amellyel nagyban segítségünkre lesznek az elkövetkezendő években a pozitív irányban való fejlődésre. A lakossági kérdőív a felnőtt külterületi és belterületi lakosságnak készült, az oktatási pedig felső tagozatos általános iskolás diákoknak szól a környezetvédelemmel, környezettudatos neveléssel kapcsolatosan.

A kérdőívek az alábbi linken érhetők el:

oktatási: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScnS4wwZ9TWidBBwYHbfXvT9FYc-Bc2DtiKHlJAsexOiLQgqA/viewform

lakossági: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdNsKIyLmdAHcabp4MHrAJRgak95HisOkLBhr_VCzHYeVgtRA/viewform

Zákányszék, 2017. február 23.

Matuszka Antal
polgármester

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.