A kézilabda kupa negyedszerre cserélt gazdát

Immáron negyedik alkalommal került megrendezésre, március 15-én a már lassan hagyománnyá vált Zákányszéki Ifjúsági Kézilabda Kupa. A Zákányszéki Ifjúsági Önkormányzat szervezésében létrejött amatőr bajnokságnak a Sportcsarnok adott otthon, a játéknak lelket pedig a csapatok.

Büszkén kijelenthetjük, hogy a környező falvak szinte mindegyikéből érkeztek elszánt kézilabdások. Voltak játékosok Mórahalomról, Bordányból, Ásotthalomról, Röszkéről, Üllésről is érkeztek, de természetesen a zákányszékiek is kitettek magukért. Külön köszönettel tartozunk a meccsek levezényléséért a legendás, női kézilabda edzőnek, Pördi Péternek, valamint Kovács Gergőnek és Andor Dorián Márk Benettnek. A 8 csapatból álló, egész napon át tartó izzasztó bajnokság győzteseként a Domaallstar csapatának adhatta át a vándorkupát Boldog Anna ifjúsági polgármester! Gratulálunk Nekik és minden csapatnak, hiszen remek meccseknek lehettünk tanúi!

A büfét a Vadgesztenye Étterem szolgáltatta, a zenét pedig Tanács Gábor. Köszönjük Mindenkinek a részvételét, illetve köszönjük a segítségeket!

Jövőre ugyanekkor, ugyanitt találkozunk!

kezilabdabajnoksag1 kezilabdabajnoksag2 kezilabdabajnoksag3

További képek a Zákányszéki Ifjúsági Önkormányzat Facebook oldalán.

Makra Márta
Zákányszéki Ifjúsági Önkormányzat

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.