A szociális célú tüzelőanyag juttatásokról

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Zákányszék Község Önkormányzata pályázatot nyújtott be a Magyarország 2021. évi központi költségvetéséről szóló 2020. évi XC. törvény 3. mellékletének I.2.2.1. pontjában szabályozott települési önkormányzatok szociális célú tüzelőanyag vásárláshoz kapcsolódó támogatása iránt.

A Belügyminisztérium támogatta pályázatunkat, így a 2021-2022-es évben is tudjuk a rászoruló családokat szociális célú tűzifával támogatni. Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a szociális célú tüzelőanyag juttatásainak helyi szabályairól szóló 16/2015. (X.30.) önkormányzati rendelet módosult. A jogosultság és igénylés feltételeit szabályozó rendelet elérhető a község honlapján és az njt.hu oldalon. Kérjük kísérjék figyelemmel a változtatásokat és a jogosultságot érintő feltételeket.
Az igényléshez szükséges nyomtatvány innen tölthető le.

Kérelem benyújtására leghamarabb november 02-tól lesz lehetősége az érintetteknek. További részletes tájékoztatást a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási idejében Farkasné Szekeres Nikoletta ügyintézőtől vagy a 06/62 590-490-es telefonszámon kérhetnek.

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre.

Tisztelettel: Matuszka Antal István
polgármester

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.