Anyák Napjára Szeretettel!

Minden évben van egy kedves nap, amiről sohasem feledkezhetünk meg. Május első vasárnapján az édesanyákat ünnepeljük. Az anyák napja világszerte ünnepelt nap története már az ókori Görögországba nyúlik vissza.

Anya, mama – ezek azok a szavak, melyet életünkben elsőként kimondunk.

Az édesanya az, aki számára kortól függetlenül mindig mi, a gyermekei vagyunk a legfontosabbak, akivel örömünket, bánatunkat mindig megoszthatjuk, akiben mindig bízhatunk. Édesanya az a személy, aki minden körülmények között képes összetartani a családot, akinek jelenléte, gondoskodása, életünk fontos része, biztos pont, akinek a szeretete örök.

Az édesanyák vigyázó szeretete egy életen át végigkísér minden embert.

Május első vasárnapján valamennyien, pár szál virággal a kezünkben álljunk oda édesanyánk elé, s egy öleléssel, néhány szívből jövő szóval mondjunk köszönetet mindazért, amit értünk tettek!

Örüljünk annak, hogy van kinek ezt a köszönetet elmondani, de gondoljunk azokra az édesanyákra is, akik már nem lehetnek közöttünk, de szavaik, tekintetük, simogatásuk emlékeik soha el nem kopnak meg, akiknek már soha többé nem foghatjuk meg a kezét.

Köszönet, tisztelet és megbecsülés jár minden édesanyának, nem csak most, hanem az év minden napján, akik végtelen szeretettel szeretnek bennünket, lehetünk csecsemők, vagy deresedő hajú felnőttek egyaránt.

Anyák napja alkalmából, Zákányszék község Képviselő-testülete nevében tisztelettel köszöntök minden édesanyát és nagymamát kívánva mindenkinek hosszú, boldog életet, jó egészséget.

Matuszka Antal
polgármester

 

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.