Bejelentkezés

A bejelentkezés facebook vagy gmail felhasználói adatokkal is lehetséges.



Facebook

Keresés

Szavazás

A Táskaszentelést nagyon pozitív élményként élték meg a részt vevő gyerekek és szülök. Kérdésünk ezzel kapcsolatos: Ön szerint szükség van-e több olyan egyházi rendezvényre, amely a fiatalabb korosztályt mozgatja meg?

Nagyon szép szertartás volt, sok ilyen kell az elkövetkező időben - 91.3%
Nem hiszem, hogy ezzel kellene foglalkozni, aki akar járjon templomba vagy hittanra - 5%
Erre nincs szükség - 3.8%

Összes szavazat: 80
A szavazás befejeződött: 2014. okt. 09.

Galéria

Banner
FacebookGoogle bookmarkIWIWJP-Bookmark

Április 4.

Nyílt fórum a könyvtárban a Zákányszéki Kis Újság szerkesztőbizottsága, valamint az olvasók részvételével. Részt vett 10 fő.

Április 7.

„Tavaszvárás” címmel zenés-verses foglalkozás a 2. osztályosoknak. A foglalkozáson a tavasszal kapcsolatos mesék, versek, dalok és találós kérdések hangzottak el. Részt vett 26 fő.

Június 7.

„ÍRÓ-OLVASÓ TALÁLKOZÓ”

Bosnyák Viktória írónő második alakalommal látogatott el könyvtárunkba. A rendezvényen dedikálta „A Sirály a király” c. könyvét, valamint felolvasott készülő meseregényéből. Az író-olvasó találkozón az 5. és a 6/b osztályos tanulók vettek részt 40 fővel. A rendezvény anyagi feltételét a Somogyi-könyvtár biztosította.

Június 14.

Szünidei könyvajánló a 2. osztályosoknak. Részt vett 25 fő.

Szeptember 15.

„Könyvtári illemszabályok” címmel rendhagyó foglalkozás a 2. osztályosoknak. Részt vett 26 fő, beiratkozott 15 fő.

Október 8.

„KÖNYVES VASÁRNAP”

Játszóház, könyvvásár, CD-ROM használat, Internetezés, könyvtári szolgáltatások igénybevétele. Részt vett 15 fő.

Október 13.

Az „Országos Könyvtári Napok” rendezvénysorozat keretében játékos vetélkedő „A nagyvilágban rókaszemmel” címmel. A vetélkedő keretében feldolgozásra került a Vuk c. ajánlott olvasmány a 3. osztályosok részvételével. A vetélkedőt követően játszóház: papírképek készítése hajtogatással, tépéssel, ragasztással. Részt vett 25 fő.

December 14.

„Mátyás király gyermekkora” címmel rendhagyó olvasás óra a 4. osztályos gyerekeknek. Az időutazás során a megismerhették Mátyás szülőhelyét, családját, gyermekkorát és könyvtárát. Részt vett 25 fő.

 
Banner