Bejelentkezés

A bejelentkezés facebook vagy gmail felhasználói adatokkal is lehetséges.



Facebook

Keresés

Szavazás

A Táskaszentelést nagyon pozitív élményként élték meg a részt vevő gyerekek és szülök. Kérdésünk ezzel kapcsolatos: Ön szerint szükség van-e több olyan egyházi rendezvényre, amely a fiatalabb korosztályt mozgatja meg?

Nagyon szép szertartás volt, sok ilyen kell az elkövetkező időben - 91.3%
Nem hiszem, hogy ezzel kellene foglalkozni, aki akar járjon templomba vagy hittanra - 5%
Erre nincs szükség - 3.8%

Összes szavazat: 80
A szavazás befejeződött: 2014. okt. 09.

Galéria

Banner
FacebookGoogle bookmarkIWIWJP-Bookmark
Január 25.

„Mesemondó verseny” a 2. osztályosok részvételével.

Február 13-27.

„A lakosság Internet és elektronikus szolgáltatások ismereteinek elsajátítása” Ingyenes, 15 órás számítógépes tanfolyam kezdőknek.

Február 21.

„A könyvtár, mint forrásközpont” címmel könyvtári óra a 7. osztályos tanulóknak.

Március 14.

„Időutazás Mátyás király udvarába” címmel rendhagyó könyvtári foglalkozás 3. osztályosok részére.

Március 21.

A „Család, szeretet” témakörében beszélgetés, zenehallgatás, felolvasás, közös daltanulás a 2. osztályos gyermekekkel.

Április 3.

Napközis csoport látogatása a könyvtárban.

Május 15.

Napközis csoport látogatása a könyvtárban.

Június 1.

Író-olvasó találkozó az 3-4. osztályos részvételével. Bosnyák Viktória írónő harmadik alkalommal volt vendége a könyvtárnak.

Június 5.

A könyvtár fogadta a Csongrádról érkező 40 fős csoportot, melynek tagjai a „Kárpát-medencei könyvtárosok találkozójá”-ról érkeztek.

Június 8.

„Tudni illik, hogy mi illik” címmel könyvtári foglalkozás az 1. osztályosok részére, akik első alkalommal jártak a könyvtárban.

Október 3.

„Kalandozások a könyvtárban, a Tudományok Palotájában” címmel rendhagyó könyvtári óra a 3. osztályosok részvételével. A foglalkozás keretében a gyerekek játékos formában, egyszerű eszközök segítségével sajátították el a könyvek tartalom szerinti csoportosításának elméletét, valamint a raktári rend fogalmát. Az új ismeretek megszerzését gyakorlati feladatok megoldása követte. A foglalkozáson 25 fő vett részt.

Október 7.

A „Könyves Vasárnap” helyi rendezvényeként a gyerekeket játszóházi foglalkozás várta, melynek keretében szebbnél szebb üvegfestések készültek. A megszokott szolgáltatásokon, internetezési lehetőségen, CD-ROM használaton kívül a „megbocsátás napján” a lejárt határidejű könyveket minden következmény nélkül visszahozhatták az olvasók. A rendkívüli vasárnapi nyitva tartás alkalmával összesen 30 fő látogatott el a könyvtárba.

Október 9.

A „Kattints rá, Nagyi” címmel meghirdetett programunkon az Internet világával ismerkedtek a nagyi korúak. A könyvtár által szervezett számítógépes oktatásra a művelődési ház erre a célra kialakított termében került sor.

Október 12.

Ezen a délelőttön a 2007-es év első félévében született babákat, valamint anyukáikat látta vendégül a könyvtár a „Babaolvashow” keretében. A kicsiknek babaolvasó jeggyel és babakönyvvel kedveskedtünk. Reméljük, az első látogatásnak a jövőben lesz folytatása!

November 6.

Író-olvasó találkozó: a könyvtár vendége volt Schäffer Erzsébet, a Nők Lapja kivételes hangú szerzője, egy egyéni, sajátos műfaj megteremtője, a "lélektől-lélekig" ható írások alkotója, valamint egy csodálatos EMBER, aki találkozásainak történeteivel elvarázsolta a zákányszéki közönséget. A teltházas rendezvény maradandó élményt nyújtott minden résztvevő számára.

 
Banner