S.O.S. Borszékért! / Petíció a borszéki gyógyfürdőért

Tisztelt lakosság! Borszék, Zákányszék testvértelepülése a  segítségünket kéri!

Borszék városa online petíciót kezdeményezett a város honlapján, a  www.borszekfurdo.ro -n, a félbemaradt Kezelő- és wellness központ befejezése érdekében.A kormány pénzt nem juttat a félig már kész, mintegy 1000 fő/nap befogadóképességű, csodaszép létesítményhez.

Nem is pénzt kérnek! JOGI ALAPOT, egy kormányrendeletet szeretnének civil akarat felmutatása útján elérni: ahhoz, hogy Hargita Megye Önkormányzata jogilag megtehesse a pénzbeli segítséget, tételesen bankkölcsönt vehessen fel számukra. Ehhez minden adott, – megyei politikai akarat is! – és itt, a jogalapnál elakadt a dolog.

 

A helyi turisztikai szövetség és ifjúsági szervezet hatalmas erőfeszítéseket tesz, hogy a szükséges aláírásokat összegyűjthessék helyben is, mindenütt. Kérünk mindenkit, segítsen ebben.

Kérjük, szóljanak ismerőseiknek, Borszék barátainak is. Könnyedén aláírhatják a petíciót, egyszerűen a Borszék Fürdőváros hivatalos honlapjának főoldalára kell menniük: www.borszekfurdo.ro és már alá is írhatják! FIGYELEM: az aláírást érvényesíteni is kell az aláíráskor megadott e-mailben. Enélkül NEM rögzül a támogatás.

Borszék városa nevében köszönetét fejezi ki Mik József polgármester és Benkes Zsolt alpolgármester

borszek

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.