Bejelentkezés

A bejelentkezés facebook vagy gmail felhasználói adatokkal is lehetséges.



Facebook

Keresés

Szavazás

A Táskaszentelést nagyon pozitív élményként élték meg a részt vevő gyerekek és szülök. Kérdésünk ezzel kapcsolatos: Ön szerint szükség van-e több olyan egyházi rendezvényre, amely a fiatalabb korosztályt mozgatja meg?

Nagyon szép szertartás volt, sok ilyen kell az elkövetkező időben - 91.3%
Nem hiszem, hogy ezzel kellene foglalkozni, aki akar járjon templomba vagy hittanra - 5%
Erre nincs szükség - 3.8%

Összes szavazat: 80
A szavazás befejeződött: 2014. okt. 09.

Galéria

Banner
FacebookGoogle bookmarkIWIWJP-Bookmark

 Augusztus 17-e délutánja nagy nap volt a Zákányszéki Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat életében. Megrendeztük a Tavaszcsalogató után a második nagy rendezvényünket, aminek a középpontjában nem más volt, mint a csocsó.

A Nyárfás Vendéglő, a Domaszéki Ifjúsági Önkormányzat és Tanács Gábor (képviselő) felajánlása tette lehetővé, hogy a versenyzők számára 5 csocsó asztal is helyet foglalhasson az Erdei Pihenőben. Zákányszékről, Bordányból, Domaszékről, Ruzsáról és még Szatymazról is érkeztek a versenypárok érdekesebbnél érdekesebb csapatnevekkel. Végül nagy küzdelmek után az aranyérmet a szatymaziak tudhatták magukénak.

A bajnokság elejétől kezdve a Nyárfás Vendéglő állt rendelkezésére a megszomjazott, megéhezett játékosoknak és a nézőknek is.

A csocsóbajnokság estéjén nem maradhatott el a hajnalig tartó szórakozás sem. Mindenki kitombolhatta a játszma fáradalmait, és a pozitív visszajelzések alapján jövőre is szeretnénk megrendezni az eseményt. Készüljön addig is Mindenki!

 

Zákányszéki Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat

 
Banner