Bejelentkezés

A bejelentkezés facebook vagy gmail felhasználói adatokkal is lehetséges.



Facebook

Keresés

Szavazás

A Táskaszentelést nagyon pozitív élményként élték meg a részt vevő gyerekek és szülök. Kérdésünk ezzel kapcsolatos: Ön szerint szükség van-e több olyan egyházi rendezvényre, amely a fiatalabb korosztályt mozgatja meg?

Nagyon szép szertartás volt, sok ilyen kell az elkövetkező időben - 91.3%
Nem hiszem, hogy ezzel kellene foglalkozni, aki akar járjon templomba vagy hittanra - 5%
Erre nincs szükség - 3.8%

Összes szavazat: 80
A szavazás befejeződött: 2014. okt. 09.

Galéria

Banner
FacebookGoogle bookmarkIWIWJP-Bookmark

Az elmúlt időszakban több riport-tudósítás készült településünkről, a ZakaHom-e Egyesület és a Homokhát TV jóvoltából. Ezeket gyűjtöttük most csokorba, időrendi sorrendben.

2012. szeptember 8-án a Hajdújárásról érkezett amatőr művészeti csoportok kulturális bemutatkozóját rendeztük meg a Művelődési Házban. Matuszka Antal polgármester megnyitójában kiemelte, hogy a testvértelepülési kapcsolatok ápolásában milyen fontos szerep jut a kultúrának.

 

A rendezvényen készült képeket itt lehet megnézni.

  

Az estről a Homkhát TV részére készült felvétel:

2012. október 27-én Hajdújáráson lépnek fel a zákányszéki művészeti csoportok. Az est 18 órakor kezdődik a hajdújárási művelődési házban. Akik egyénileg meg tudják oldani a kiutazást, azokat várjuk szeretettel. Bővebb információ Zombori Istvánnénál a 62/590-080-as telefonszámon.

 

  

Hátrafele nyilazó magyarok” a címe annak a HTV-s riportnak, amelyben Matuszka Antal polgármester és Deme Józsefné, az általános iskola igazgatója nyilatkozik arról a lehetőségről, hogy ősztől megindulhat a lovasoktatás az általános iskolában is, ezzel a gyerekek közelebb kerülhetnek a lovaskultúra megismeréséhez.

 

   

A „Madárkert - díszmadár és kisállatpark” szervezésében szeptember 15-én, szombaton "Madár elsősegély tanfolyam" volt az általános iskolában. Itt készített egy nagyon hasznos anyagot a Homokhát TV riportere, Zámbori Eszter.

 

 

 
Szeptember 11-15. között tartották meg Borszéken az I. Testvértelepülések Találkozóját. A zákányszéki delegációban a Zabosfa Néptáncegyüttes képviseltette magát. Sajnálatos módon a fellépés előtti próbán Szabó Attila megsérült, így nem tudta vállalni a szereplést. Végül csak 2,5 párral tudták bemutatni a produkciójukat, de így is nagy sikert arattak a táncosok. Mivel nem volt nálunk komolyabb technikai eszköz, így elég gyenge minőségű, mobiltelefonos felvételen láthatják a zákányszékiek műsorát.
 

 

                                                                                                                 -bz-

 
Banner