Bejelentkezés

A bejelentkezés facebook vagy gmail felhasználói adatokkal is lehetséges.



Facebook

Keresés

Szavazás

A Táskaszentelést nagyon pozitív élményként élték meg a részt vevő gyerekek és szülök. Kérdésünk ezzel kapcsolatos: Ön szerint szükség van-e több olyan egyházi rendezvényre, amely a fiatalabb korosztályt mozgatja meg?

Nagyon szép szertartás volt, sok ilyen kell az elkövetkező időben - 91.3%
Nem hiszem, hogy ezzel kellene foglalkozni, aki akar járjon templomba vagy hittanra - 5%
Erre nincs szükség - 3.8%

Összes szavazat: 80
A szavazás befejeződött: 2014. okt. 09.

Galéria

Banner
FacebookGoogle bookmarkIWIWJP-Bookmark

Hajdújáráson második alkalommal szerepelt a Szüreti Napokon megrendezett focitornán Zákányszék Község Önkormányzatának labdarúgó csapata. A tavalyihoz hasonlóan 4 csapat vett részt a tornán. A zákányszékiek az első mérkőzésen 5-3-ra nyertek a Szabadkai Magyar Konzulátus csapata ellen.

Érdekesség, hogy a konzulátus csapata 3-0-re vezetett a 4. percben, innen fordított a zákányszéki csapat. A második mérkőzésen a házigazda hajdújárásiak ellen sokáig vezetve, az utolsó másodpercekben bekapott góllal 3-2-re vesztettük el a mérkőzést. Az utolsó találkozó előtt 3 csapatnak volt esélye a tornagyőzelemre, mivel a házigazdák a konzulátus csapatával 2-2-es eredményt értek el, így a jánoshidaiak elleni győzelem tornagyőzelmet jelentett.

(Hegedűs Gábor, Boldog János, Börcsök Zoltán, Peták Zoltán, Hegyesi Gábor,

Matuszka Antal, Bodor Martin, Lengyel Máté)

 

A mindent eldöntő találatot Hegedűs Gábor szerezte 2-2-es állásnál, büntetőből. A végeredmény 3-2 lett a zákányszéki csapat javára, így a tavalyi 3. helyezés után, idén a tornagyőzelemért járó serleg Zákányszékre került. 

 

-bz-

 
Banner