Bejelentkezés

A bejelentkezés facebook vagy gmail felhasználói adatokkal is lehetséges.



Facebook

Keresés

Szavazás

A Táskaszentelést nagyon pozitív élményként élték meg a részt vevő gyerekek és szülök. Kérdésünk ezzel kapcsolatos: Ön szerint szükség van-e több olyan egyházi rendezvényre, amely a fiatalabb korosztályt mozgatja meg?

Nagyon szép szertartás volt, sok ilyen kell az elkövetkező időben - 91.3%
Nem hiszem, hogy ezzel kellene foglalkozni, aki akar járjon templomba vagy hittanra - 5%
Erre nincs szükség - 3.8%

Összes szavazat: 80
A szavazás befejeződött: 2014. okt. 09.

Galéria

Banner
FacebookGoogle bookmarkIWIWJP-Bookmark

Pályázhatnak azok a Zákányszék közigazgatási területén állandó lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű fiatalok, akik a képzésre vonatkozó keretidőn belül teljes idejű (nappali tagozatos) alapfokozatot és szakképzettséget eredményező alapképzésben, mesterfokozatot és szakképzettséget eredményező mesterképzésben, egységes, osztatlan képzésben, vagy felsőfokú szakképzésben folytatják, vagy a 2013/2014. tanévtől kezdődően ilyen képzésben kívánják folytatni tanulmányaikat. Mind az államilag támogatott, mind a költségtérítéses képzésben részt vevő hallgatók pályázhatnak ösztöndíjra, amennyiben tanulmányaikat nappali tagozaton a fent felsorolt képzési formák valamelyikében folytatják, vagy kívánják folytatni.

 

A Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj pályázatának 2013. évi fordulójára szociálisan hátrányos helyzetű tanulók részére.

Pályázati kiírás

A Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj pályázatának 2013. évi fordulójára szociálisan hátrányos helyzetű tanulók részére

 Zákányszék Község Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve 2013. évre „Bursa Hungarica” Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot ír ki

  • a felsőoktatási intézmények jelenlegi („A” típusú pályázat)

  • valamint 2013/2014. évben leendő hallgatói („B” típusú pályázat) számára.

Pályázhatnak azok a Zákányszék közigazgatási területén állandó lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű fiatalok, akik a képzésre vonatkozó keretidőn belül teljes idejű (nappali tagozatos) alapfokozatot és szakképzettséget eredményező alapképzésben, mesterfokozatot és szakképzettséget eredményező mesterképzésben, egységes, osztatlan képzésben, vagy felsőfokú szakképzésben folytatják, vagy a 2013/2014. tanévtől kezdődően ilyen képzésben kívánják folytatni tanulmányaikat. Mind az államilag támogatott, mind a költségtérítéses képzésben részt vevő hallgatók pályázhatnak ösztöndíjra, amennyiben tanulmányaikat nappali tagozaton a fent felsorolt képzési formák valamelyikében folytatják, vagy kívánják folytatni.

.Az ösztöndíjpályázaton nem részesülhetnek támogatásban:

- A középiskolai akkreditált iskolarendszerű felsőfokú szakképzésben résztvevő tanulók

- A Magyar Honvédség és a fegyveres szervek hivatásos és szerződéses állományú hallgatója

- Doktori (PhD) képzésben résztvevők

- Külföldi intézménnyel hallgatói jogviszonyban állók

 Az ösztöndíjat minden pályázati fordulóban újra kell pályázni.

 FIGYELEM! VÁLTOZÁS A PÁLYÁZÁS RENDJÉBEN!

A pályázónak először a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben (a továbbiakban EPER- Bursa rendszer) kell regisztrálnia magát, és ezt követően feltölteni személyes és pályázati adatait.

Regisztrálni az alábbi honlapon lehet: https: //www.eper.hu/eperbursa/paly/palybelep.aspx.

A pályázat adatlapját az EPER- Bursa rendszerből kinyomtatva és aláírva egy eredeti példányban Zákányszék Község Polgármesteri Hivatal Szociális Irodáján kell benyújtani. Csatolni szükséges a pályázathoz rendszeres jövedelmek esetén a kérelem benyújtását megelőző 3 hónap, nem rendszeres jövedelmek esetén a kérelem benyújtását megelőző 12 hónap jövedelemigazolásait, és eredeti hallgatói jogviszony igazolást(„A” típusú pályázók esetén)!

 A pályázat csak valamennyi szükséges igazolással, nyilatkozattal együtt, személyesen vagy meghatalmazott útján nyújtható be.

 A csatolandó mellékletek nélkül a pályázat formai hibásnak minősül, hiánypótlásra lehetőség a pályázati határidő utolsó napjáig van!

A határidőn túl benyújtott; a határidőig benyújtott, de hiányos; vagy formailag nem megfelelő pályázatokat az önkormányzat a bírálatból kizárja.

 A pályázatok benyújtási határideje: 2012. október 26 - november 23.

Beérkezési határidő: 2012. november 23. A bírálatban kizárólag e határidőig benyújtott, és az önkormányzat által az EPER- Bursa rendszeren keresztül befogadott pályázatok vehetnek részt!

Az ösztöndíjak elbírálása kizárólag szociális rászorultság alapján, a pályázó tanulmányi eredményeitől függetlenül történik.

Bővebb információ, részletes pályázati kiírás és csatolandó nyomtatványok, adatlapok letölthetők Zákányszék honlapjáról (www.zakanyszek.hu ), illetve rendelkezésre állnak ügyfélfogadási időben Fodorné Farkas Mónika ügyintézőnél. Telefon: 590-490/22 mellék

 

Letölthető anyagok:

 

Munkáltatói igazolás

Nyilatkozat őstermelésről

Pályázati kiírás "A"

Pályázati kiírás "B"

Jövedelemnyilatkozat

                                                                                                     Fodorné Farkas Mónika

 
Banner