Bejelentkezés

A bejelentkezés facebook vagy gmail felhasználói adatokkal is lehetséges.



Facebook

Keresés

Szavazás

A Táskaszentelést nagyon pozitív élményként élték meg a részt vevő gyerekek és szülök. Kérdésünk ezzel kapcsolatos: Ön szerint szükség van-e több olyan egyházi rendezvényre, amely a fiatalabb korosztályt mozgatja meg?

Nagyon szép szertartás volt, sok ilyen kell az elkövetkező időben - 91.3%
Nem hiszem, hogy ezzel kellene foglalkozni, aki akar járjon templomba vagy hittanra - 5%
Erre nincs szükség - 3.8%

Összes szavazat: 80
A szavazás befejeződött: 2014. okt. 09.

Galéria

Banner
FacebookGoogle bookmarkIWIWJP-Bookmark

Az E.ON  Hungária Zrt. az alábbi pályázati felhívást tette közzé:  „Az advent a várakozás, a karácsonyi készülődés időszaka. Az E.ON az idei évben egy országos pályázat segítségével szeretné felhívni a figyelmet az ünnepi készülődés különleges jellegére, elősegítve a kisközösségek egymásra találását. Az E.ON országos pályázatát helyi kisközösségek számára hirdeti meg. A pályázók feladata, hogy bemutassák, hogyan készülnek közösen a karácsonyra, mint jelent abban az önszerveződő kisközösségben a szeretet ünnepe, melynek tagjaiA pályázat a kreativitásnak nem szeretne határokat szabni, ugyanakkor a kiíró E.ON olyan pályamunkákat látna szívesen, melyek aláhúzzák e téli ünnep hagyományos, több évszázados értékeit, miszerint a karácsony az öröm, a szeretet és az együttlét ünnepe.”

A Zákányszéki Nőegylet e felhívásra nyújtotta be pályázatát abban a reményben, hogy a pozitív döntést követően az idei adventi időszakban egy 5 méter magas, LED izzókkal díszített gyönyörű fenyőfa ékesíti majd a település főterét.

A pályázat egyik feltétele volt az adventi készülődés hagyományainak képi bemutatása.

A Zákányszéki Nőegylet ezzel a kisfilmmel pályázott.  

 A pályázat elbírálása november 26-án fog megtörténni, várjuk az eredményt.

 

-klrakbz-

 

 
Banner